Banner Banner Banner

Vacatures

Client Success Consultant
Amsterdam
Sportmedewerker
West Nederland
Financieel administratief medewerker sport
Den Haag
Beeldredacteur Sport
Hilversum

Locatiemanager A Binnensport

Organisatie:
Sportbedrijf Rotterdam
Plaats:
Rotterdam
Werkgebied:
Rotterdam
Branche:
(Semi)Overheid
Functiegroep:
Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
21-10-2019

Locatiemanager A Binnensport

De Locatiemanager A is het gezicht en aanspreekpunt van meerdere binnensportlocaties in het gebied, met een extern gerichte focus. Hiernaast spelen er intern een aantal projecten waar jij als projectleider betrokken bent. Je bent verantwoordelijk voor de klantcontacten, relatiebeheer en uitbreiding van het netwerk en samenwerkingsverbanden.

De afdeling Binnensport
De afdeling Binnensport maakt een ontwikkeling door van beheren naar exploiteren/ondernemen. Het programmeringsdeel van sporthallen en gymzalen is volledig gericht op activiteiten van derden. Tijdens schooluren worden onze locaties vooral bezet door scholen in verband met bewegingsonderwijs. Voor de bezetting van naschoolse uren van sporthallen, sportzalen en (vooral) gymzalen geldt dat we een speelveld willen waarbinnen het aanbod steeds beter aansluit bij de behoeften van onze klanten, zodat bezoekersaantallen stijgen en meer mensen een beweeg-/sportbeleving ervaren. Belangrijk is dat de voorzieningen beter op de kaart komen te staan. Naast proactief exploiteren is PR/marketing erg belangrijk.

Medewerkers in het team zijn flexibel en breed inzetbaar in de binnensportvoorzieningen. Het doel is het verbeteren van de dienstverlening en daarmee zorgen voor meer klantbinding. Flexibiliteit en maximale inzet van medewerkers ten behoeve van de klant is daarbij het uitgangspunt.

De functie Locatiemanager A
De Locatiemanager A is het gezicht en aanspreekpunt van meerdere binnensportlocaties, die vooral extern gericht is. Je bent mede verantwoordelijk voor de klantcontacten, relatiebeheer en uitbreiding van het netwerk en samenwerkingsverbanden in jouw gebied. Tevens ben je projectleider van diverse interne projecten. De locatiemanager A werkt samen met collega locatiemanagers C. Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en aansturing van de medewerkers. 

De Locatiemanager A is in staat zich in de medewerkers te verplaatsen, hen te motiveren, problemen op te lossen en ondertussen overzicht te behouden. De locatiemanager A legt rechtstreeks verantwoording af aan de manager Binnensport van Sportbedrijf Rotterdam en maakt deel uit van de afdeling Binnensport.

De belangrijkste taken:

  • Onderhouden van contacten met gebruikers, verenigingen en overige contactpersonen;
  • Je onderzoekt de wensen en de behoeften van de klant en stemt de doelstellingen hierop af;
  • Eerste aanspreekpunt voor de productspecialisten en verantwoordelijk voor de implementatie van nieuw beleid en nieuwe producten. 
  • Je bent nauw betrokken bij het opstellen van rapportages, zowel financieel als inhoudelijk

Wij zoeken een ondernemende locatiemanager A met uitstekende communicatievaardigheden die het een uitdaging vindt om binnen de kaders alle gebruikers en verenigingen tevreden te houden. Naast een klantgerichte en flexibele instelling, ben je ook stressbestendig en omgevingsbewust. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en samen te werken. Daarnaast heb je een natuurlijke overtuigingskracht.

We vragen

  • HBO+ denk- en werkniveau;
  • Kennis van en ervaring met projectmatig werken;
  • Affiniteit met sport, bewegen en recreatie;
  • Meerjarige ervaring met leidinggeven en coachen in een soortgelijke omgeving;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • De overige competenties die je hebt zijn: resultaatgericht werken, samenwerken, klantgerichtheid, innovatie, en zelfstandig werken.

We bieden
We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is vastgesteld op FSK 11 conform cao Vermo. Inschaling zal plaats vinden op basis van kennis en ervaring.

Contact
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Remco Leliveld, locatiemanager A binnensport, tel: 06-8267 9068

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nathasja van Dijk, HR professional, tel: 06-8352 5856.

Wil je weten wat we met jouw persoonsgegevens doen, bekijk dan onze privacy verklaring.  

Solliciteren kan via deze link. Sluitingsdatum voor de vacature is 21 oktober 2019

Banner Banner Banner Banner