Banner Banner Banner

Vacatures

Temporary Sr. Commercial Development Professional
Amsterdam
Strategic Account Manager
Amsterdam
e-Commerce Customer Support
Amsterdam
Beweegcoach - Roosendaal
Roosendaal

Ambitieuze sportieve stagiair sales & marketing

Organisatie:
Mind5 Training B.V.
Plaats:
's-Hertogenbosch
Branche:
Overig
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
01-09-2019

Ambitieuze sportieve stagiair sales & marketing

Mind5® is een nieuwe vorm van training die mensen aan de hand van de mentaal-sportieve Mind5® M.E.T.H.O.D helpt om beter om te gaan met stress, druk en crisissituaties.


Sinds 2016 hebben wij honderden mensen getraind, variërend van scholieren, studenten, topsporters, topmanagers, retailers, ondernemers, mensen met burnout, young professionals, mensen met traumatische ervaringen en zelfs kankerpatiënten.


Om dit succes door te zetten traint Mind5® Training B.V. wereldwijd trainers, coaches, docenten en managers die willen werken aan de hand van de Mind5® M.E.T.H.O.D.

Alle kennis en ervaring van Mind5® verwerkt in een licentie die wordt verstrekt door middel van een online training cursus, ‘The optimal performance leader program!’

 

Hier is dan ook voor jou als stagiair een belangrijke rol weggelegd. Voor deze rol binnen Mind5® zijn wij op zoek naar:

 

Een ambitieuze stagiair sales en marketing met veel energie, die moeilijk stil kan zitten en eigenlijk niet van kantoorwerk houdt!

Je hebt lef en durft met mensen het gesprek aan te gaan. Hierbij stel je je netjes op, creëer je vertrouwen en streef je naar het leveren van hoge kwaliteit.
Je bent betrouwbaar, komt je afspraken na en stelt je op als een teamplayer die altijd wil leren en kan reflecteren op eigen gedrag.

 

Periode en standplaats

Vanaf 1 september (je mag ook solliciteren als je pas per 1 oktober 2019 beschikbaar bent) kun je terecht in ons kantoor in the Art of Living Well in Den Bosch.

We hebben de beschikking over inspirerende werkplekken in een prachtig pand met zelfs een sauna en een zwembad op het dakterras.

Maar omdat we geloven dat je productiever en creatiever bent als je actief bent en regelmatig buiten bent, zullen we je niet van 9 tot 5 op kantoor laten zitten!

Je gaat mee naar trainingen en evenementen en krijgt de mogelijkheid om thuis of op andere locaties te werken en om lange pauzes te nemen om bijvoorbeeld te gaan sporten.

Per week maken we afspraken over hoe jouw week eruit gaat zien. Maar let wel, we houden van aanpakken, afspraak is afspraak en loyaliteit, team play en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Je kunt zowel parttime als fulltime bij ons aan de slag, bij voorkeur voor een periode van minimaal drie maanden. 

 

Wat ga je doen?

We willen de Mind5® trainingen en het Optimal Performance Leader programma internationaal gaan verkopen:.

Daarom mag jij ons helpen bij:

-          Het zoeken naar en benaderen van prospects via LinkedIn en e-mail

- Het voeren van salesgesprekken met warme leads, in eerste instantie samen met iemand van het Mind5® team, later ook zelfstandig via de telefoon.

- Het helpen organiseren van onze evenementen.

-          Het schrijven van inspirerende blogs voor onze webpagina, Facebook en LinkedIn.

-          Het maken van social media content. Ook hier ga je gedegen te werk en stel je een strategisch plan op. We zijn echter praktisch ingesteld en verkiezen resultaat boven een tot in de puntjes uitgewerkt plan.

-         Alle andere nieuwe dingen waarvan we als startup op korte termijn nog niet van weten wat er staat te gebeuren.

 

Wat bieden wij?

Je wordt begeleid door het Mind5® team en founder Roelien Luijt. Roelien heeft een achtergrond in sportmarketing, business development en communicatie en zal je de fijne kneepjes van sales en marketing leren. 

Weet je daadwerkelijk bij te dragen aan de groei van ons bedrijf door jouw verkoopskills, dan zullen we je daarvoor belonen en je een (bij)baan aanbieden. 

Je werkt voor een dynamische start-up. We groeien hard en twijfelen niet snel bij het maken van belangrijke beslissingen. We ondernemen met lef, maar houden wel van structuur, weloverwogen keuzes, een goede organisatie en kwaliteit.

Als stagiair krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan, vragen durft te stellen, initiatief neemt en leergierig bent. We nemen je zeker niet aan om koffie te halen, boodschappen doen en kopieën te maken!

Uiteraard zullen we je inwerken en begeleiden. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven betekent niet dat we de taken “over de schutting gooien”. We willen graag in je investeren en je wellicht behouden na je stageperiode wanneer blijkt dat je goed bij ons past.

 

Welke vaardigheden en eigenschappen heeft de ideale kandidaat?

-          Je durft met mensen in gesprek te gaan en met gemak iets te verkopen met sterke inhoudelijke argumenten.

- Je hebt respect voor CEO’s, topsporters en topcoaches, maar je kijkt niet tegen ze op. Je weet dat jij net zoveel in je mars hebt als zij. 

- Je schrijft en spreekt vloeiend Engels. Wanneer mensen een Engelse tekst willen schrijven dan vragen ze jou om hulp. (Dit is een harde eis).

-          Je bent zelfstandig, pro-actief en leergierig en durft verantwoordelijkheid te nemen en dragen.

- Je bent analytisch sterk, vraagt door en wilt weten hoe zaken werken en waarom ze zo werken. 

-          Je kunt ondanks je bevlogenheid ook goed gestructureerd werken en bent pas tevreden wanneer de kwaliteit van je werk uitstekend is.

-          Je bent handig met het creëren van social media content, inclusief het maken en bewerken van eenvoudige foto- en videoberichten.

-          Je hebt interesse in (sport)psychologie en sociologie en je bent in staat om de inhoud van (populair)wetenschappelijke artikelen te gebruiken voor interessante blogberichten.

 

Wil jij ons team komen versterken?

Reageer voor 15 augustus door een e-mail met motivatie en overzicht van opleiding en ervaring te sturen naar info@mind5training.nl t.a.v. Roelien Luijt o.v.v. ‘Sollicitatie Stagiair Sales en Marketing”.

We verwachten geen formele sollicitatiebrief, maar wel een mooie mail zonder spelfouten, waarbij je ingaat op:

-          Je motivatie, drijfveren en kernwaarden.

-          Wat je van een stage bij Mind5® Training B.V. verwacht.

- Jouw ambities voor de toekomst.

-          Jouw liefde voor sport.

-          Wat je aanspreekt aan ons bedrijf.

-          De eisen die de opleiding aan je stageplaats stelt.

 

We zien uit naar je reactie!

N.B. Kijk ook eens op https://www.mind5training.com/freetraining

 

Banner Banner Banner Banner