Banner Banner Banner

Vacatures

Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg

Docent Communicatieve Vaardigheden en Personal Branding

Organisatie:
Hogeschool van Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Amsterdam
Branche:
Onderwijs
Functiegroep:
Docent MBO/HBO
Opleidingsniveau:
WO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
23-07-2019

Docent Communicatieve Vaardigheden en Personal Branding

Voor de Voltijd CE opleiding sportmarketing /Johan Cruyff Academy zijn wij met ingang van het nieuwe studiejaar op zoek naar een:

Docent Communicatieve Vaardigheden en Personal Branding met sportaffiniteit

(0,4 fte -­ 0,6 fte)

De functie

Als docent Communicatieve Vaardigheden (CV) en Personal Branding (PB) draag je bij aan de uitvoering van het onderwijs binnen de verschillende vakgebieden van de opleiding commerciële economie/sportmarketing. CV en PB zijn ondersteunende vakken van de praktijk/projectlijn en de kennislijn op het gebied van (sport)marketing, sales en ondernemen. Het is een pré als je op deze gebieden kennis en ervaring hebt. Je bent als docent CV en PB verantwoordelijk voor het verzorgen van de lessen aan de klassen. Voor het vak CV gaat dit inhoudelijk over presentatie vaardigheden, rapporteren, toepassing van interview/focusdiscussie technieken en het maken van visuele producten. Bij het vak PB gaat het inhoudelijk om studieloopbaanbegeleiding, beroepsoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling. In algemene zin is dit het coachen en beoordelen van studenten (op gedragsontwikkeling) en het creëren van een community.

Wij zoeken

Een professional, bij voorkeur met commerciële of communicatie bedrijfservaring, met affiniteit voor onze studentendoelgroep. Onze nieuwe collega moet kennis en/of ervaring hebben van bovenstaande onderwerpen en in het bezit zijn van een master. Een didactische aantekening is een pré. Tevens ben je in ieder geval op de dinsdag en donderdag beschikbaar voor werk.

De afdeling/opleiding

Je maakt deel uit van een multidisciplinair sportmarketingteam van onderwijs professionals die het belang van goed onderwijs voor onze studenten hoog in het vaandel hebben staan, continu open staan voor verbetering van het onderwijs en zichzelf willen ontwikkelen. De sfeer tussen collega’s is sociaal en informeel.

Wij bieden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie docent/onderzoeker 3. Bij deze functie hoort de loonschaal 10 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 4.192,37 bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot en met 31 januari 2020. Verlenging is afhankelijk van formatieruimte en gebleken geschiktheid.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert ze medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Informatie

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 31 juli a.s.

Nadere informatie: Kim Middendorp-Meister, teamleider, telefoonnummer 06-54222758 (op maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 15.00 uur).

Kijk bij medewerkers aan het woord hoe onze collega’s denken over werken bij de HvA.

Meer informatie over de faculteit Business & Economics: http://www.hva.nl/onderwijs/interessegebieden/content/nl/economie-en-management/opleidingen/opleidingen.html

Sollicitaties

Klik hier om te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op onze website WerkenbijdeHvA.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Banner Banner Banner Banner