Banner Banner Banner

Vacatures

Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg

Startersfunctie retail!

Organisatie:
Decathlon Utrecht
Plaats:
Utrecht
Branche:
Sportretail
Functiegroep:
Overig
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
31-07-2019

Startersfunctie retail!

Decathlon zoekt versterking voor team Utrecht! Naar verwachting openen wij eind 2019 onze deuren in het centrum na de succesvolle opening in The Wall. Wij willen onze passie voor sport graag delen met de Utrechters. We willen sport écht toegankelijk maken door iedereen de mogelijkheid te bieden via Decathlon te gaan sporten of een nieuwe sport te ontdekken.

Dit doen wij door zowel online als in onze winkels een zo compleet mogelijk aanbod van sportartikelen neer te zetten. Naast sportartikelen focust Decathlon zich ook op sportactiviteiten, events en/of samenwerkingen met lokale partners.

Heb jij een grote passie voor sport en maak je jouw sport graag nóg toegankelijker in de regio Utrecht? Ben jij net afgestudeerd HBO/WO, heb je een grote passie voor sport en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? 
Lees dan gauw verder! 

DE STARTERSFUNCTIE

Je start in de rol als 'sportleader' met de verantwoordelijkheid om jouw sport nóg toegankelijker te maken in de regio Utrecht. Door het ontwikkelen van het commerciële beleid omtrent deze sport, het analyseren van de markt en het sleutelen aan de lay-out (zowel offline als op onze website), zorg je voor nóg meer tevreden sporters. 

Wanneer je dit sportleaderschap beheerst, kan je afhankelijk van je eigen proactiviteit diverse projecten leiden voor heel Decathlon Utrecht. In deze projecten krijg je de kans om alles te leren wat je nodig hebt om uiteindelijk de stap te zetten naar het leiden van je eigen winkel! 

Wanneer wij onze deuren in het centrum openen, bepalen we in overleg in welke van de twee winkels je graag vast aan de slag gaat! 

Wie ben jij? 

 • Sportief: de belangrijkste kernwaarde van ons bedrijf. Het doel is dat jij je passie voor sport kunt delen met je collega’s en de lokale sporters.
 • Servicegericht: je hebt een passie voor service en tovert graag een smile op de gezichten van onze sport gebruikers!
 • Een échte teamplayer: wij werken met een hecht team van passiesporters. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt om iedere dag nét dat stapje beter te worden.
 •  Verantwoordelijk: jij bent verantwoordelijk voor de prestaties van jouw sport en helpt daarnaast graag je collega's met het ontwikkelen van hun strategie.
 • Praktijkgericht: jij houdt van aanpakken en bent niet te beroerd om keihard mee te helpen in de winkel met allerlei dagelijkse bezigheden.
 • Vindingrijk: Wij zoeken mensen die out-of- the-box durven te denken en bestaande routines en procedures proberen te doorbreken om het nóg beter te doen.

WAT BIEDEN WIJ

 • Een uitdagende en afwisselende startersfunctie.
 • Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden(>300 verschillende functies).
 • Werken in een hecht en dynamisch team vol sporters.
 • Reiskostenvergoeding, een intern opleidingstraject en een aandeelhoudersregeling.
 • 25% korting op producten van Decathlon-merken.

PRAKTISCHE ZAKEN

 1. Je werkt 1 weekenddag en 1 avond per week.
 2. Je bent fulltime beschikbaar. 
 3. Startdatum in overleg. De recruitmentavonden zijn op 3 en 4 juli!


WAAR WACHT JE NOG OP?

Wil jij ons Decathlon team versterken en helpen om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken? Wil je daarnaast een vliegende start maken en heel veel leren in deze uitdagende job? Reageer dan snel door te mailen naar dionne.pierneef@decathlon.com of kijk op https://www.werkenbijdecathlon.nl/ voor meer informatie!

 

Banner Banner Banner Banner