Banner Banner Banner

Vacatures

Temporary Sr. Commercial Development Professional
Amsterdam
Strategic Account Manager
Amsterdam
e-Commerce Customer Support
Amsterdam
Beweegcoach - Roosendaal
Roosendaal

Fit Boutiqs Personal Coach Regio Hoofddorp

Organisatie:
Fit Boutiqs
Plaats:
Hoofddorp
Branche:
Fitnessbranche
Functiegroep:
Personal trainer
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
31-08-2019

Fit Boutiqs Personal Coach Regio Hoofddorp

Wegens snelle groei van onze Boutiqs zijn we op zoek naar een Personal Trainer die ons snel groeiende team komt versterken.

Wie zijn wij?

Een gedreven jonge organisatie met een ‘fit changer’ mentaliteit die wegens snelle groei van onze clubs op zoek zijn naar personal coaches in diverse regio’s.
Fit Boutiqs is nieuw en zeer ambitieus: We take your fitness personal. Wij zijn een ‘game changer’als het erom gaat hoe je comfortabel fit kunt worden en belangrijker nog; hoe je fit kunt blijven! In een stijlvolle studio op een inspirerende a-locatie in Amersfoort wordt er onder begeleiding van de Fit Boutiqs trainers een korte en intensieve full body krachttraining gevolgd door onze members. Dat doen we volgens onze ‘4S’ pilaren:

 • Short: 1 of 2 keer 20 minuten per week.
 • Sweet: op afspraak en onder persoonlijke begeleiding van een Fit Boutiqs trainer in een inspirerende omgeving; omkleden en douchen is niet nodig.
 • Safe: premium trainingstoestellen, een gecontroleerde trainingsmethode en persoonlijke begeleiding van een Fit Boutiqs trainer.
 • Strong: een bewezen effectieve HIT-training, exclusief voor Fit Boutiqs ontwikkeld.

Onze missie?

Iedereen blijvend in zijn of haar kracht te zetten. De Fit Boutiqs methode biedt een unieke vorm van personal training, Short I Sweet I Safe I Strong. Je maakt dus deel uit van een revolutionair concept!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een Fit Boutiqs trainer bij wie servicegerichtheid hoog in het vaandel staat, die een sterke affiniteit met sport heeft en daarnaast energie krijgt van een ondernemende rol binnen een ambitieuze start-up. De Fit Boutiqs trainer is sportief ingesteld, representatief en energiek. Verder ben je in staat om efficiënt en zelfstandig te werken. Andere mensen willen helpen en het beste in ze naar boven halen is voor jou een echte drive. Idealiter heb je of volg je een (management) opleiding gelinkt aan sport, gezondheid of hospitality en zie je het als een uitdaging om als (social media) ambassadeur mee te bouwen aan de groei van Fit Boutiqs.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris en interessante bonusmogelijkheden.
 • Flexibiliteit in het aantal uren dat je beschikbaar bent: van 8 tot 40 uur per week, verspreid over verschillende dagdelen.
 • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in het verzorgen van Fit Boutiqs trainingen en de studio uitstraling.
 • Een tweedaagse opleiding zodat je Fit Boutiqs gekwalificeerd wordt.
 • Gratis Fit Boutiqs membership voor jezelf.

Ben jij:

 • een enthousiaste ondernemende man / vrouw?
 • met ambitie in sport?
 • iemand die graag in contact staat met mensen die bewust willen trainen?
 • beschikbaar in de (vroege) avonduren en/of weekenden

Dan is dit de perfecte (bij)baan voor jou!

Stuur dan je CV en motivatie naar dominicq@fitboutiqs.com.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

“Create the life you love”

Banner Banner Banner Banner