Banner Banner Banner

Vacatures

Financieel medewerker KNZB
Midden Nederland
Junior sport en retail management- Amsterdam
Amsterdam
Junior sport en retail management- Zuid-Holland
Rotterdam
Junior sport en retail management - Limburg
Zuid Limburg

Online Fitness Marketeer (Social)

Organisatie:
Hidden Profits Marketing
Plaats:
Amsterdam
Branche:
Marketing/communicatie
Functiegroep:
Marketingmedewerker/manager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Online Fitness Marketeer (Social)

Facebook, Instagram, campagnes opzetten en optimaliseren, adverteren bij verschillende doelgroepen, A/B testing, leads binnenhalen! Je kent het allemaal. Ben jij onze nieuwe Social Media marketeer? De online marketing tijger die ons team komt versterken? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn we?
Hidden Profits Marketing is dé specialist op het gebied van online fitness marketing. En marktleider in Europa. Op dit moment bedienen we 800+ fitnesscentra, sportscholen, personal trainers, yoga studios, boutique clubs en fysiofit centra in 12 landen. Op dit moment voornamelijk in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk & Duitsland, maar we zijn hard bezig om de internationale markt verder te veroveren! Ons hoofddoel is het genereren van zoveel mogelijk leads voor onze klanten. Starters, doorgroeiende keten, allround centrum en specialisten. Wij willen dat al deze fitnesscentra succesvol worden en blijven! Via Google Adwords, Facebook en Instagram advertenties trekken we per klant veel nieuwe website-bezoekers. Op de landingspagina’s garanderen slimme en bewezen technieken dat sitebezoekers converteren naar lead en bevestigde afspraken op de club.  
Maar alleen online leads genereren is niet genoeg. De reden dat we naar 800+ klanten zijn gegroeid is omdat we naast online marketing ook doorlopende rendementscoaching aanbieden bij de klant. We helpen de klant om de aangeleverde leads ook daadwerkelijk om te zetten tot nieuwe betalende leden van hun sportschool. Dit zorgt voor blije klanten die groeien qua leden, omzet en in sommige gevallen zelfs nieuwe vestigingen.

Onze missie: wereldwijd trendsettend en pionierend in Fitness Marketing!
Werken bij Hidden Profits Marketing betekent: werken bij de marktleider op het gebied van online fitness marketing in Europa. In een jong team van 50 giganten bestormen wij op dit moment de wereldwijde fitnessmarkt met onze formule. Ons doel: op 1 januari 2030 realiseren dat we 10.001 ondernemers in de fitness industrie wereldwijd helpen door het creëren, innoveren, en uitvoeren van hun marketing.

Help jij mee de wereldwijde fitnessmarkt te veroveren?
Hidden Profits Marketing is zich aan het ontwikkelen en deze groei brengt mooie uitdagingen met zich mee. Maandelijks nieuwe klanten, wekelijkse innovaties op het gebied van online marketing en rendementscoaching en we starten maandelijks in nieuwe landen. Om deze marktleidende positie te behouden blijven we doorlopend innoveren op het gebied van online marketing en rendementscoaching. Onze ideale kandidaat krijg er energie van om bij te dragen aan deze groei en heeft de ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als binnen de organisatie.

We zoeken een Online Marketeer (Social Media)
Daarom zoeken wij iemand die onze online marketing formule succesvol toe gaat passen bij zijn of haar klanten. De volgende werkzaamheden zullen deel uitmaken van je takenpakket:

 • Je zorgt door het toepassen van onze online marketing formule voor een doorlopende stroom aan leads voor jouw klanten. Deze leads genereer je via campagnes, landingspagina's, Facebook en Instagram.

 • Je monitort pro-actief en doorlopend je Social Media campagnes. Hoe gaat het met de doelstellingen? Komen er genoeg leads binnen? Wat moet er geoptimaliseerd worden? En het belangrijkste: wat is het uiteindelijke resultaat?    

 • Je blijft gedurende het proces schakelen met je Team Manager, de Account Manager en de Social Media Expert om het best mogelijke resultaat te bereiken voor de klant.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met online marketing.

 • Je hebt een (HBO of WO) opleiding gevolgd richting Commerciële Economie, Communicatie of Marketing en bent bereid om jezelf doorlopend verder te ontwikkelen. ‘Elke dag 1 procent beter’ klinkt jou als muziek in de oren!

 • Je hebt een proactieve houding ten opzichte van je klanten en je collega’s. Je wacht niet tot je Team Manager je vraagt een campagne te optimaliseren want dit had je al gezien en aangepakt. Een actieve en enthousiaste instelling is de basis van jouw succes bij Hidden Profits Marketing.

 • Je bent resultaatgericht en je waarborgt altijd het gedachtegoed van de Hidden Profits Marketing formule.

 • Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam Noord, dus het is handig als je woont in de regio Amsterdam.

En niet onbelangrijk; wat hebben wij jou dan te bieden?

 • Een uitdagende fulltime baan bij het bedrijf dat Europees marktleider is op het gebied van online fitness marketing.

 • Een marktconform startsalaris per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Een werkplek op ons kantoor in Amsterdam-Noord, vlakbij de NDSM-werf.

 • Een ongekende informele werksfeer in een jong team waar jij alle ruimte, faciliteiten en coaching krijgt om beste uit jezelf te halen.

 • We zorgen voor een koud biertje/wijntje op de vrijdag om de week in stijl af te sluiten!

 

Overtuigd? Stuur dan snel je CV en vlammende motivatie naar Rik via rik@hiddenprofitsmarketing.com. Wij zetten de koffie alvast klaar.

 

Banner Banner Banner Banner