Banner Banner Banner Banner

Vacatures

accountmanager commerciƫle partnerships
Lelystad en omstreken
Medewerker Service & Ticketing
Enschede
Activatiemanager (junior)
Zeist
Brand Marketeer
Rotterdam

Allround financial

Organisatie:
BONDcenter
Plaats:
Den Haag
Werkgebied:
Den Haag
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Financial
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Starter
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Allround financial

Heb jij de ambitie om je als financieel professional te ontwikkelen? Ben je cijfermatig sterk, leergierig en een harde werker? En ben je gek op sport? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Allround financieel medewerker sta je sportbonden met raad en daad terzijde. Jij bestiert de volledige boekhouding van onze klanten en draagt daarmee bij aan hun ambitie; het organiseren van de sport en niet de randzaken.

Bedrijfsprofiel

BONDcenter is financieel en administratief partner van sportbonden en MKB-ondernemingen. Ons motto is: “De sport is voor u!” Concreet betekent dit dat we financieel administratieve werkzaamheden voor onze klanten uitvoeren, operationele processen stroomlijnen en optreden als sparringpartner en adviseur.

De dagelijkse financieel administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door de medewerkers van onze afdeling Operations. Als Allround financieel medewerker ben jij een belangrijk onderdeel van deze afdeling. Je rapporteert aan de manager Operations.

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van verschillende klanten (met name sportbonden, maar mogelijk ook enkele MKB-ondernemingen). Je zorgt voor de inkomende en uitgaande facturenstroom en alle daaraan gerelateerde taken, zoals debiteurenbeheer, belastingaangiftes, salaris- en ledenadministratie. Ook beheer je digitale correspondentie (mailboxen van onze klanten en helpdesk) en neem je de telefoon aan om vragen van onze klanten direct af te handelen. Je zorgt voor relevante managementinformatie die onze klanten in staat stelt de juiste keuzes te maken. Op deze manier raak je vertrouwd met de volledige scope van financiële werkzaamheden.

Dit is je profiel

  • Je begrijpt dat je alleen kunt leren door de handen uit de mouwen te steken en accepteert dat je daarbij ook fouten maakt
  • Nieuwsgierig en leergierig, je wilt overal het fijne van weten
  • Je kan goed en snel relaties opbouwen, ook met mensen die je weinig ziet
  • Cijfermatig sterk
  • Positieve energieke instelling
  • Je staat stevig in het leven en maakt daarbij bewuste keuzes

Affiniteit met sport is vanwege de aard van ons klantenbestand een must.

Minimale vereisten

-  Afgeronde HBO opleiding op financieel gebied
-  Uitstekende vaardigheden in Excel
-  Vloeiend Nederlands in woord en geschrift 

Aanbod

Een open, informele en sportieve werkomgeving. Een jong team met ambitie! Veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. De kans om (financiële) steun en toeverlaat van verschillende organisaties te worden en zo bij te dragen aan hun succes. Een goede work-life balance. Een gezellig kantoor met gezamenlijke lunches, verschillende uitjes en goede koffie. Een centrale locatie in Den Haag op loopafstand van het Centraal Station.  

Aanvankelijk dienstverband van 12 maanden. Brutosalaris tussen € 2.100 - € 2.400 (op basis van 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaringsniveau.

Interesse?

Stuur een mail met je motivatie en cv naar maarten@bondcenter.nl.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Maarten van Koolwijk op telefoonnummer 06-29278964 of kijk op bondcenter.nl.

Banner Banner Banner Banner