Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Medewerker PR en Communicatie
Geldermalsen
Financieel manager Golfbaan Delftland
Schipluiden
Combinatiefunctionaris Hockey
Den Haag
Combinatiefunctionaris volleybal
Den Haag

Allround Zweminstructeur

Organisatie:
Gemeente Tilburg
Plaats:
Tilburg
Werkgebied:
Tilburg
Branche:
Zwembadbranche
Functiegroep:
Zweminstructeur
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Allround Zweminstructeur

Tijdelijk via uitzendbureau StartPeople op basis van 0 uren contract.
 
Afdeling Sportbedrijf
Aantal uren 0
Brutosalaris bij 36 uur min. € 1.663 - max. € 2.662
Reageer voor 25-06-2017
Soort dienstverband Tijdelijke aanstelling
Vacaturenummer SPB17-03e
 
De functie
De medewerker die wij zoeken wordt geworven voor de drie gemeentelijke zwembaden in Tilburg. De zwembaden zijn een belangrijke voorziening in de diverse wijken en richten zich op het aanbieden van een zo breed mogelijk pakket aan zwemactiviteiten. De werkzaamheden van een instructeur bestaan uit o.a.: 
 • Het lesgeven aan personen van allerlei leeftijden en doelgroepen;
 • Het begeleiden van stagiaires;
 • Actief en preventief toezicht houden, handhaven van regels en adequaat reageren op ongewenste of onveilige situaties. Het kunnen aanspreken en zo nodig handelen in conflictsituaties;
 • Treedt zelfstandig op als gastheer/vrouw van de accommodatie;
 • Het verzorgen van (schoonmaak)werkzaamheden, die in de accommodatie noodzakelijk zijn;
 • Zorgt voor een juiste informatievoorziening en doorverwijzing, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Werken volgens het VVA (Veiligheid, Verantwoordelijkheid en Aansprakelijkheid);
 • Heeft een flexibele instelling qua werktijden, werkplek en teamsamenstelling.
 
Wij vragen
Werk en denkniveau: MBO

• In bezit zijn van een diploma zwemonderwijs
• Lifeguard of gelijkwaardige opleiding
• Certificaten voor diverse doelgroepactiviteiten zijn een pré
• Geldig EHBO of MFA diploma

Beschikt over de volgende competenties:
 • Klantgerichtheid
 • Samenwerken
 • Integriteit 
 • Snel schakelen
Kennis, vaardigheden en grondhouding:
 • Kent geen belemmering bij het werken in een omgeving met hoge temperaturen en luchtvochtigheid;
 • Kent geen beperking ten aanzien van het omgaan met hulpmaterialen, chemicaliën en schoonmaakmachines;
 • Beschikt over een klantgerichte en servicegerichte grondhouding;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Maakt deel uit van de BHV organisatie en treedt coördinerend op bij calamiteiten.
 
Wij bieden
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 6 (aanloopschaal 5). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 1.663,- en maximaal € 2.662,- bruto per maand op basis van 36 uren per week.
 
Interesse?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kristel van den Tillaart, teammanager Exploitatie en Beheer Reeshof, telefoonnummer 013-5325815. Voor overige vragen kun je bellen met het Servicepunt te bereiken tussen 07.30 en 17.00 uur via (013) 542 9898, onder vermelding van het vacaturenummer: SPB17-03e.
Er vindt gelijktijdige in- en externe werving plaats.
 
Werken bij de gemeente Tilburg
Aantrekkelijke stad
De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Met ruim 210.000 inwoners is Tilburg de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

Professionele netwerkorganisatie 
Gemeente Tilburg: 1800 professionals en een jaarbegroting van 892 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 18 afdelingen en een griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.

Sportbedrijf
De gemeente Tilburg doet het goed op het gebied van sport. In 2016 is de stad uitgeroepen tot 'European City of Sports'. Tilburg werd eerder, in 2014, al Sportgemeente van het jaar. De jury roemde het 'mooie aanbod van sportvoorzieningen, een goede sportdeelname en een heldere visie op hoe sport in een tijd van crisis kan overleven'. Ruim 300 medewerkers bij de afdeling Sportbedrijf van de gemeente Tilburg werken hier hard aan, iedere dag. Voor veel van die medewerkers is het geen 9 tot 5 baan. Sporten gebeurt natuurlijk veelal buiten werktijden, en de service van het Sportbedrijf gaat zeven dagen per week door, vaak tot laat in de avond. Het Sportbedrijf moet zorgen voor kwalitatief goede sportvoorzieningen en voldoende diversiteit. Natuurlijk moeten de voorzieningen goed draaien, voldoende gebruikers trekken en geld opbrengen. Er wordt veel energie gestoken in het stimuleren van sportdeelname. Sporten is gezond en is voor veel mensen tevens een belangrijke sociale bezigheid. De afdeling Sportbedrijf is onderverdeeld in twee inhoudelijke teams - 'Sportstimulering' en 'Ondersteuning en Ontwikkeling' - en drie teams die verantwoordelijk zijn voor de gemeentelijke sportcomplexen in de stad. Tot de sportaccommodaties behoren o.a. 3 zwembadcomplexen, 2 ijsbanen, 7 sporthallen en 25 sportparken. Veel onderdelen zijn dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur in bedrijf. Sportbedrijf Tilburg is op zoek naar nieuwe medewerkers die als instructeur, naast het Zwem-ABC een specialisme heeft op een of meerdere van de onderstaande doelgroepactiviteiten:
• Aqua-Fitness (Aqua-Joggen, Aqua-Aerobic, Aqua-Bootcamp, Aqua-Varia en Aqua-Float)
• Aqua-Vitaal (vergelijkbaar met Aqua-Fitness, maar met een lagere intensiteit)
• Baby-peuter zwemmen
• Volwassen zwemles

Solliciteer hier

Banner Banner Banner