Banner Banner Banner Banner

Vacatures

Medewerker PR en Communicatie
Geldermalsen
Financieel manager Golfbaan Delftland
Schipluiden
Combinatiefunctionaris Hockey
Den Haag
Combinatiefunctionaris volleybal
Den Haag

Toezichthouder A, zwembad

Organisatie:
Gemeente Tilburg
Plaats:
Tilburg
Werkgebied:
Tilburg
Branche:
Zwembadbranche
Functiegroep:
Vestigingsmanager/Bedrijfsleider
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
in overleg/divers
Einddatum Vacature:
Geen einddatum

Toezichthouder A, zwembad

Tijdelijk via uitzendbureau StartPeople, op basis van nuluren contract.
 
Afdeling Sportbedrijf
Aantal uren 0
Brutosalaris bij 36 uur min. € 1.616 - max. € 2.535
Reageer voor 02-07-2017
Soort dienstverband Tijdelijke aanstelling
Vacaturenummer SPB17-04e
 
De functie
 • Actief en preventief toezicht houden, handhaven van regels en adequaat reageren op ongewenste of onveilige situaties. Het kunnen aanspreken en zo nodig handelen in conflictsituaties. Is coördinator bij calamiteiten.
 • Om kunnen gaan met verschillende doelgroepen.
 • Treedt zelfstandig op als gastheer/vrouw van de accommodatie.
 • Zorgt voor een juiste informatievoorziening en doorverwijzing, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Het (mede) plannen, organiseren en uitvoeren van (thema)activiteiten.
 • Verzorgt (schoonmaak)werkzaamheden in de accommodatie die behoren tot de functie van Toezichthouder. Daarnaast alert op de algemene hygiëne en onderhoudszaken op de accommodatie.
 
Wij vragen
Werk en denkniveau: MBO
Afgeronde opleiding: MBO
Diploma Lifeguard
Diploma EHBO
Bij voorkeur diploma BHV

Kennis van:
 • Kent geen belemmering bij werken in omgeving met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid;
 • Kent geen beperkingen ten aanzien van het omgaan met materialen, chemicaliën en schoonmaakmachines; beschikt over een klantgerichte en servicegerichte grondhouding;
 • Beschikt over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal;
 • Beschikt over vermogen om positieve bijdrage te leveren aan de teamprestatie; Maakt deel uit van de BHV organisatie;
 • Kan werken met automatiseringssystemen.

Competenties: 

• Resultaatgericht
• Samenwerken
• Integriteit
• Ondernemerschap
• Luisteren
• Snel schakelen
• Klantgerichtheid

Bijzondere bevoegdheden:
 • Is belast met procesverantwoordelijkheid en de daarbij behorend takenpakket.
 • Heeft een flexibele instelling qua werktijden (overdag/avonden/weekend), werkplek en teamsamenstelling. Beschikbaarheid wordt vastgelegd in systeem en op basis daarvan wordt het werkrooster gevormd.
 • 2x per jaar een verplichte deelname zwemtest met voldoende resultaat.
 • In het bezit zijn van een lifeguard diploma is een harde eis!
 • In het bezit zijn van een geldig EHBO en bij voorkeur BHV diploma.
 • Werken volgens VVA (veiligheid, Verantwoordelijkheid en Aansprakelijkheid).
 
Wij bieden
Wij zoeken per direct enthousiaste en gemotiveerde Toezichthouder. Je gaat in een team van Toezichthouders op oproepbasis aan de slag. Deze functie is ingedeeld in salarisschaal 5 (aanloopschaal 4). Het salaris is afhankelijk van je ervaring en bedraagt minimaal € 1.616,- en maximaal € 2.535,- bruto per maand op basis van 36 uren per week.
 
Interesse?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kristel van den Tillaart, teammanager Exploitatie en Beheer Reeshof, telefoonnummer 013-5325815. Voor overige vragen kun je bellen met het Servicepunt te bereiken tussen 07.30 en 17.00 uur via (013) 542 9898, onder vermelding van het vacaturenummer: SPB17-04e.
Er vindt gelijktijdige in- en externe werving plaats.
 
Werken bij de gemeente Tilburg
Aantrekkelijke stad
De stad Tilburg en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot liggen in het Hart van Brabant, waar het leven goed is en mensen zich snel thuis voelen. Met ruim 210.000 inwoners is Tilburg de zesde stad van het land. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de vele evenementen, musea en gevarieerde optredens. Door de vele ontwikkelingen in de Binnenstad, Spoorzone en Piushaven wordt het stadshart steeds aantrekkelijker. De prachtige groene omgeving met veel bos nodigt uit om heerlijk te ontspannen. Er zijn prima onderwijsinstellingen op alle niveaus en er is een breed aanbod op het vlak van sport, horeca, zorg en welzijn.

Professionele netwerkorganisatie 
Gemeente Tilburg: 1800 professionals en een jaarbegroting van 892 miljoen euro. Een flinke organisatie dus, met een uitgebreid takenpakket en alle uitdagingen die horen bij een grote gemeente. Een organisatie ook, die in beweging is en steeds meer aansluit bij initiatieven, ideeën en energie in de samenleving. Per opgave bepaalt de gemeente haar rol, met oog voor de belangen die daaromheen spelen. Met een duidelijk doel: samen met burgers en bedrijven zorgen dat mensen prettig in Tilburg kunnen wonen, werken en verblijven. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 18 afdelingen en een griffie. De sfeer is ontspannen, de lijnen zijn kort en er kan veel. Maar er wordt ook veel verwacht van de medewerkers. Ze zijn klantgericht en resultaatgericht en ze kunnen prima samenwerken. We vragen lef en passie, en uiteraard liefde voor de stad.

Sportbedrijf 
De gemeente Tilburg doet het goed op het gebied van sport. In 2016 is de stad uitgeroepen tot 'European City of Sports'. Tilburg werd eerder, in 2014, al Sportgemeente van het jaar. De jury roemde het 'mooie aanbod van sportvoorzieningen, een goede sportdeelname en een heldere visie op hoe sport in een tijd van crisis kan overleven'. Ruim 300 medewerkers bij de afdeling Sportbedrijf van de gemeente Tilburg werken hier hard aan, iedere dag. Voor veel van die medewerkers is het geen 9 tot 5 baan. Sporten gebeurt natuurlijk veelal buiten werktijden, en de service van het Sportbedrijf gaat zeven dagen per week door, vaak tot laat in de avond.
Het Sportbedrijf moet zorgen voor kwalitatief goede sportvoorzieningen en voldoende diversiteit. Natuurlijk moeten de voorzieningen goed draaien, voldoende gebruikers trekken en geld opbrengen. Er wordt veel energie gestoken in het stimuleren van sportdeelname. Sporten is gezond en is voor veel mensen tevens een belangrijke sociale bezigheid. De afdeling Sportbedrijf is onderverdeeld in twee inhoudelijke teams - 'Sportstimulering' en 'Ondersteuning en Ontwikkeling' - en drie teams die verantwoordelijk zijn voor de gemeentelijke sportcomplexen in de stad. Tot de sportaccommodaties behoren o.a. 3 zwembadcomplexen, 2 ijsbanen, 7 sporthallen en 25 sportparken. Veel onderdelen zijn dagelijks van 7.00 tot 22.00 uur in bedrijf

 

Solliciteer hier

Banner Banner Banner