Banner Banner Banner

Vacatures

Buurtsportcoach
Krimpenerwaard
Makelaar sport en bewegen
Krimpenerwaard
Coordinator buurtsportcoach
Haastrecht
Online Fitness Marketeer
Benelux

Sales stage

Organisatie:
le credit sportif
Plaats:
Utrecht
Werkgebied:
Utrecht
Branche:
Data, ICT en Software
Functiegroep:
Accountmanager/Salesmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Vast
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
26-05-2018

Sales stage

Ben jij sportief en commercieel en wil jij graag de beste worden binnen een bedrijf op de Nederlandse sportmarkt? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze salesafdeling. Als stagiair in ons salesteam ben je onderdeel van de motor van onze organisatie. Je draait mee binnen onze Sales Academy waar je een gerichte salestraining krijgt. Je leert contact leggen met potentiele klanten, helpt mee met de organisatie van salesevents en werkt mee binnen alle facetten van het salestraject. We bieden jou als stagiair(e) voldoende tijd en begeleiding voor je eigen onderzoek en ontwikkeling. Ben jij in staat om al je targets binnen te koppen? Dan ligt er mogelijk zelfs een contract voor je klaar als accountmanager!

Functie-eisen

Een sales topper heeft volgens ons de volgende skills en tricks in huis:

 • Ambitie;
 • Structuur;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Flexibiliteit;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Een plek binnen een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie;
 • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega's;
 • Veel vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken;
 • Een marktconforme stagevergoeding;
 • Gebruik van een fitnessabonnement en mogelijkheid tot deelname aan interne bootcamp;
 • Een heerlijk verzorgde lunch. 

Bedrijfsprofiel

Ons kantoor bevindt zich in Stadion Galgenwaard, de thuisbasis van FC Utrecht, waar we ook de betaalsystemen aan leveren. Voor al onze merken werken gedreven, jonge en ambitieuze mensen, die net dat stapje extra zetten voor onze klanten en voor elkaar! Naast al het harde werken, is er bij ons natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! Wij dagen je alvast uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal! Wil je de gezichten achter Le Credit Sportif zien en ontdekken wat we doen? Bekijk dan hier ons filmpje.

Solliciteren

Wij zijn altijd op zoek naar stagiair(e)s die er net als alle andere collega’s vol tegenaan gaan, maar natuurlijk ook van gezelligheid houden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en korte motivatie onder vermelding 'Vacature Stagiair(e) Sales' naar vacatures@lecreditsportif.nl ter attentie van Lisa Arnoldus. Misschien leuk om te weten: de afgelopen jaren hebben we maar liefst 10 werknemers aangenomen die voorafgaand stage hebben gelopen bij ons. Genoeg doorgroeimogelijkheden toch?

Banner Banner Banner