Banner Banner Banner

Vacatures

Administratief medewerker Jeugdsportfonds en Jeugscultuurfonds
Zuid-Holland
Combinatiefunctionaris turn en gymsport
Amsterdam
Juridisch adviseur
Haarlem
Combinatiefunctionaris aangepast sporten
Amsterdam

een motiverende en energieke trainer (12 - 16 uur)

Organisatie:
RSZK
Plaats:
Bladel
Werkgebied:
Noord Brabant, kempen
Branche:
Overig
Functiegroep:
Coach/Trainer
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
8 tot 16 uur
Einddatum Vacature:
25-02-2018

een motiverende en energieke trainer (12 - 16 uur)

RSZK wil alle kwetsbare ouderen in de Kempen waardige en zorgzame ondersteuning bieden (van zorg tot welzijnsactiviteiten), opdat zij zich bij ons thuis voelen. “Thuis kan overal” is ons motto. Onze kernwaarden zijn Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen (GPS).

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste trainer voor de afdeling RSZK Activeert, die bewegingslessen aan ouderen geeft.

 

 

Je begeleidt stagiaires en vrijwilligers in het geven van sportieve of muzikale groepsactiviteiten. Je vindt het een uitdaging te ondernemen en promoot je lessen om het aantal deelnemers aan je lessen te vergroten.
Je maakt deel uit van een team, maar voert de trainingen die op donderdag en vrijdag plaatsvinden, zelfstandig uit. Je bent werkzaam op onze diverse locaties, te weten in Bladel, Bergeijk en Waalre.

Ben jij voor ons het talent in het activeren van anderen? Vind je het belangrijk dat ouderen zelf aan kunnen geven wat zij willen? Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en heb je een opleiding en ervaring op het gebied van Sport en Beweging, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Dat doe je door te klikken op de knop rechtsboven.

Voor meer informatie nodigen we je contact op te nemen met Caroline Flipse, Coördinator Welzijn, Activeert, telefoonnummer 088 - 2457795 of stuur een email naar c.flipse@rszk.nl.

Solliciteren kan alleen online via onze website https://partnernet.rszk.nl/vacaturebeschrijving/trainer-2 . Sollicitaties via e-mail of gewone post kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week op 1 maart in de ochtend, gelieve hier rekening mee te houden.

Banner Banner Banner