Banner Banner Banner

Vacatures

Combinatiefunctionaris turn en gymsport
Amsterdam
Juridisch adviseur
Haarlem
Combinatiefunctionaris aangepast sporten
Amsterdam
Parttime zwemonderwijzer
Roelofarendsveen

Medewerker team- en managementondersteuning

Organisatie:
Sportservice Nederland
Plaats:
Hoofddorp
Werkgebied:
Haarlemmermeer
Branche:
Sportservice bureaus
Functiegroep:
Secretaresse
Opleidingsniveau:
MBO
Niveau:
Ervaren
Dienstverband:
Tijdelijk
Uren:
16 tot 24 uur
Einddatum Vacature:
25-02-2018

Medewerker team- en managementondersteuning

Per direct is Team Sportservice voor de regio Haarlemmermeer op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

 

Medewerker team- en managementondersteuning Team Sportservice
20 tot 24 uur per week

 

Waar kom je terecht?

Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de gemeente tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid. Concreet doen wij dit door:

  • kinderen in het basisonderwijs goede lessen bewegingsonderwijs te bieden
  • sport, bewegen en een gezonde levensstijl te stimuleren in een wijk of dorp door samen te werken met scholen, verenigingen en andere partners
  • sportverenigingen te versterken met ons advies op beleid

 

Samenwerken, elkaar stimuleren, motiveren en complimenteren zijn belangrijke kernwaarden voor ons wat samenkomt in een informele werkcultuur, waarin we de mogelijkheid geven om creativiteit en innovatiekracht de vrije loop te laten.

 

Dit ga je doen

Je zorgt er voor dat iedereen binnen de teams van Sportservice Haarlemmermeer hun werk kunnen doen. Je ontzorgt de manager en zorgt voor een goede sfeer op kantoor. Je verricht je werkzaamheden met flair en enthousiasme. Je werkt planmatig, kwaliteits- en resultaatgericht en je kunt je goed inleven in de wensen en behoeften van jouw collega’s.

Je verricht secretariële werkzaamheden voor het lokale management en de teams, waaronder agendabeheer. Je bewaakt de voortgang van activiteiten en ontzorgt de collega’s mede door het organiseren van teambijeenkomsten, commissies en interne en externe werkgroepen. Je hebt een helicopterview en ziet als eerste wat er nodig is en van je verwacht wordt.

 

Je verricht voorbereidende, uitvoerende en controlerende financieel-administratieve werkzaamheden en stelt gestandaardiseerde rapportages op met behulp van AFAS en een nieuw CRM systeem. Je signaleert afwijkingen of waarschuwt bij negatieve trends. Je staat in nauw contact met de collega’s van het Servicecenter zoals P&O en Financiële administratie.

Je verricht zelf of stuurt aan op het verrichten van algemene facilitaire werkzaamheden betreffende huishoudelijke, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van de lokale frontoffices van het regiokantoor. Je bent het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de ontvangst van relaties en bezoekers.

Kortom; je bent een spin in het web binnen de vestiging Haarlemmermeer!

 

Dit breng jij mee

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, richting managementassistent. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je beschikt over goede kennis van Word, Excel, Office 365. Kennis van AFAS is een pré. Je hebt affiniteit met sport en bent bereid bij te springen bij het organiseren van sportactiviteiten in het weekend. Je bent een enthousiaste, harde werker die alles in werking zet om ervoor te zorgen dat de zaken goed geregeld zijn. Wij bieden de ruimte om je ondernemersvaardigheden en managementvaardigheden te ontwikkelen. Je krijgt volop de kans om te groeien. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio. De werkdagen en uren zijn in overleg te plannen.

 

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelforganiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar. Je start met een tijdelijk contract voor één jaar. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van onze opdrachten en jouw functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport, de functie is ingeschaald in schaal 6.

 

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website.

 

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Robert van de Graaf, senior medewerker van Team Sportservice Haarlemmermeer, 023-557 59 37.

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang genieten. De sluitingsdatum is 25 februari 2018. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 5 en 6 maart 2018.

Banner Banner Banner