Banner Banner Banner

Vacatures

General Manager Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Nunspeet
General merchandise manager - Pure Players
Amsterdam
Customer Service Manager
Amsterdam
Marketeer meiden & vrouwenvoetbal
Zeist

HBO stagiairs sportevents

Organisatie:
Radiante Sport
Plaats:
Haarlem
Werkgebied:
Nederland
Branche:
Sportevenementen
Functiegroep:
Eventmanager
Opleidingsniveau:
HBO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
01-09-2018

HBO stagiairs sportevents

Organisatie/bedrijfsprofiel

Radiante Sport is adviseur, bedenker, ontwikkelaar en/of organisator van evenementen, projecten en programma’s met maatschappelijke relevantie. Waar wij aan werken, heeft betekenis. Per jaar organiseren wij een aantal grootschalige sportevenementen. Zo organiseren wij de Ride for the Roses, HomeRide, HomeRun, B2Run en hebben wij de afgelopen jaren een bijdrage geleverd aan de organisatie van onder andere de EK Atletiek, EK Handboog, European Youth Olympic Festival (EYOF), OldStars, Ajax Streetwise en Spierathlon. Bekijk ons visuele portfolio hier: http://radiantesport.nl/#about

 

Evenementen stages 

Als stagiair evenementen werk je mee aan de organisatie van de verschillende grootschalige sportevenementen die wij in 2018 organiseren. Wij zoeken nog stagiairs voor de volgende evenementen:

Ride for the Roses

Jaarlijks fietsen zo’n 10.000 deelnemers mee met de Ride for the Roses om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. In 2018 vindt de 21ste editie van dit evenement plaats, een mooie kans om tijdens deze jubileum editie nieuwe activiteiten te ontplooien. Voor meer info: www.ridefortheroses.nl

HomeRide en HomeRun

Met een team in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur fietsen, dwars door Nederland, dag én nacht, dát is HomeRide! Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten, vechten tegen de elementen. Dát is HomeRun: dé sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers lopen in teamverband 240 kilometer hard in 24 uur. Dag en nacht, in weer en wind. Dit alles om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en zo de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Neem eens een kijkje op: www.homeride.nl en www.home-run.nl.

Een stage bij Radiante Sport biedt jou een uniek kijkje in de keuken bij twee van de grootste Nederlandse fondsenwervende evenementen van dit moment. 

B2Run

B2Run is de grootste bedrijvenloop van Europa en komt nu óók naar Nederland. Een laagdrempelig, sportief en actief evenement voor iedereen. Bij B2Run Nederland lopen collega's 6 km tijdens één van de 3 geplande B2Run events in 2018. B2Run moedigt bedrijven en organisaties aan om met alle medewerkers samen actief, fit en vitaal te zijn. 

Stageopdracht

Ervaring opdoen bij deze toonaangevende fondsenwervende evenementen? Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers een goed georganiseerd, veilig event kunnen beleven en waarbij zoveel mogelijk geld op wordt gehaald voor een goed doel?

Tijdens je stage kom je in aanraking met alle facetten van het organiseren van een (groot) evenement. Denk aan: logistiek, facilitair, communicatie, vrijwilligers- en deelnemers mngt, acquisitie, sponsoring, productie, planning & controle. Maar ook is fundraising een heel belangrijk aspect.

Profiel stagiair(e)

Ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken, pro-actief je werkzaamheden uit te voeren, ben je flexibel, leergierig, denk je out-of-the-box, heb je ons ook iets te leren en heb je dezelfde drive als wij om voor deelnemers een bijzondere belevenis te creëren en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel? Dan zoeken wij jou!

  • Je bent minimaal 3e jaars student op een relevante HBO-(sport)opleiding.
  • Minimaal 3 dagen per week (liefst meer) beschikbaar.
  • Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband.
  • Je bent proactief, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent een echte doener en bedenkt en realiseert projecten met grote zelfstandigheid.
  • Je ademt sport en bent bij voorkeur zelf actief.

Interesse/solliciteren

Voor meer informatie neem je contact op met Martijn van Dijk via martijn@radiantesport.nl of 06-81143755. Direct solliciteren kan door je CV, motivatiebrief en een toelichting van je stage (stage opdracht, stageperiode, beschikbaarheid) te sturen naar bovenstaand mailadres.

 

Banner Banner Banner