Banner Banner Banner

Vacatures

Administratief medewerker Jeugdsportfonds en Jeugscultuurfonds
Zuid-Holland
Combinatiefunctionaris turn en gymsport
Amsterdam
Juridisch adviseur
Haarlem
Combinatiefunctionaris aangepast sporten
Amsterdam

Stage Administratieve Organisatie

Organisatie:
Rugby Nederland
Plaats:
Amsterdam
Werkgebied:
Heel Nederland
Branche:
Sportbond
Functiegroep:
Beleidsmedewerker
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Niveau:
Student
Dienstverband:
Stage
Uren:
32 tot 40 uur
Einddatum Vacature:
28-02-2018

Stage Administratieve Organisatie

Zit je in de eindfase van je studie bedrijfseconomie op HEAO of universitair niveau en wil jij graag aan de slag voor Rugby Nederland? Dat kan!

Binnen het team van het bondsbureau krijg je de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding mee te werken aan de vastlegging en verbetering van de administratieve organisatie en automatisering.

 

De stageplek

Tijdens je stageperiode van circa 6 maanden, zal je kennismaken met de wereld van top- en breedte sport en ontwikkeling van rugby door ons team van gedreven professionals. Wij zorgen vanzelfsprekend voor goede begeleiding en de kans om gerichte en waardevolle werkervaring op te doen. Je werkt, samen met 10 collega’s, vanuit ons kantoor aan de Bok de Korverweg in Amsterdam.

 

De werkzaamheden

Je bent betrokken bij het vastleggen en verbeteren van de administratieve organisatie van het bondsbureau. De werkzaamheden variëren, maar concreet behoren de volgende activiteiten tot je werkpakket:

• Interviewen van de medewerkers van het bondsbureau en het vastleggen van de bestaande procedures en processen gebruikmakend van een nog te selecteren vastleggingsmethodiek (bijv Visio).

• Analyseren van de bestaande procedures en processen en het formuleren van voorstellen tot verbeteringen. Dit betreft zowel verbetering van efficiency als de kwaliteit en controleerbaarheid van de financiële informatie voorziening.

• Voorts ondersteun je het bondsbureau bij diverse events, zoals bijvoorbeeld interlands en toernooien.

 

Wij vragen

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele, sportminded omgeving. Je bent van nature gedreven, nieuws- en leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen. Vanzelfsprekend heb je overtuigende interesse in administratieve organisatie en automatisering. Daarnaast heb je ook goede communicatieve vaardigheden en ben je een soepele gesprekspartner in de interviews. Je bent accuraat en hebt oog voor details.

 

De voorwaarden

Het betreft een meewerkstage voor 32 – 40 per week met de bereidheid om in de avonden of weekenden waar nodig op bijvoorbeeld events aanwezig te zijn. Je ontvangt een meewerkstagevergoeding (o.b.v. 40 uur p/w) van € 425 per maand en je bent tijdens je stage één van ons. Dus ook welkom op relevante brainstormsessies, trainingen en workshops.

 

Solliciteren naar deze stage?

Stuur je motivatie en CV via directeur@rugby.nl aan Andrew Meredith, Directeur, (020) 4808100.

Banner Banner Banner